FRISSÍTVE! Megváltozik az ebédbefizetés 2021. januárjától.

figyelmeztetes

Tisztelt Szülők!

Az ebédbefizetéssel kapcsolatos ügyintézés 2021. január 1-től megváltozik.

Az Önkormányzat megbízott munkatársa fogja az étkezés díját beszedni, egy megadott napon, egy megadott időpontban az iskolánk épületében, a II. épület fszt. 300 termében.Ezen a napon egyszerre csak 2 szülő jöhet be az épületbe, a távolság kötelező betartásával. A többi szülőnek az intézmény előtt a szokásos helyen kell várakoznia.

A tanulók nem fizethetik be készpénzben, illetve borítékban sem lehet behozni az étkezés díját.  Az iskola munkatársai nem vehetik el a pénzt. A szülőknek személyesen kell befizetniük, a készpénzes befizetést igazoló számlákat személyesen kell aláírni.

Természetesen az átutalás/bankkártyás befizetés továbbra is marad, sőt az önkormányzat azt kéri, hogy minél többen éljenek ezzel a lehetőséggel, a készpénzes befizetés idejének rövidsége és a fennálló egészségügyi gondok miatt.

A lemondás is interneten, ill. az önkormányzat munkatársának megadott telefonszámán fog történni. Természetesen ezt az adatot tudatjuk Önökkel (elküldtük a KRÉTA rendszerben), illetve felraktuk az iskola honlapjára.

Arról, hogy az adott hónapban ki lesz befizetve intézményünk is fog tájékoztatást kapni.

A változásról ide kattintva további információkat is kaphatnak.

A hozzászólások le vannak tiltva.