Normatív támogatás! – Fontos

Tisztelt Szülők! 

A Gyermekvédelmi törvény (1997. évi XXXI. Törvény) 148 § (5) bekezdése alapján, alanyi jogon jár a normatív támogatás azon családoknak, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel rendelkeznek, (100%-os kedv. 1.-8. oszt-ig.) 3 vagy több gyermeket nevelnek, akiknek a gyermeke tartósan beteg, ill. szakértői véleménnyel rendelkezik. (50%-os kedvezmény)

Ahhoz, hogy 2019. augusztus 1-től -20-ig az ebédbefizetés átutalása ill. 2019. augusztus végén a készpénzes, szeptemberre történő ebédbefizetésnél a 3-több gyermekes kedvezményeket figyelembe tudjuk venni, kérjük, hogy az új igazolásokat (3 gy igazolások) 2019. május 31-ig az iskolatitkárok részére eljuttatni szíveskedjenek. (2019. május havi legyen a kiadás dátuma.)

Csak ebben az esetben van lehetőség a támogatás megadására, ezek elmaradása esetén, teljes összeget kell fizetni a gyermekek után.

(A napközis táborban is érvényes igazolásokkal kell rendelkezni!)

(Magyar Államkincstár: Az alábbi telefonszámon, ill. emailban lehet kérni az igazolást, postafordultával megküldi a MÁK a lakáscímre, vagy az email címre! Részletezést kérjenek, ill. hogy meddig jogosult a gyermek a jelenlegi szabályok szerint családi pótlékra.(gyerek neve, TAJ szám, lakcím megadása szükséges)

telefon: 452-2910/2 menüpont

email:
cstam.uszi@kh.allamkincstar.gov.hu
cstam.ceg@cst.bfkh.gov.hu (Állami Számvevőszék ellenőrzése csak ezt fogadja el! )

A hozzászólások le vannak tiltva.